SON DAKİKA
Hava Durumu

Başbakan ya kupaya da müdahale ederse!

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2012 08:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2012 08:58

Bursaspor, kupa finaline ne kadar hazır olduğunu belalısı İst. BŞ Belediyespor'u da evire çevire yenerek dosta düşmana kanıtladı.

Finale kadar da tüm rakiplerini aynı şekilde eze eze yenen yeşil beyazlılar, Fenerbahçe karşısında, kupa finalinin en büyük favorisi.

Rakip Fenerbahçe, tartışmalı bir sezonun uyduruk finalinde, lig şampiyonluğunu ezeli rakibine kaptırınca tek teselli olarak 16 Mayıs'taki kupa finaline odaklanacak.

Yaralı ve moralsiz, enerjisini Saraçoğlu'ndaki süper finalde tüketen Fener'in, formunun zirvesinde bir Bursaspor karşısında pek şansı olduğunu düşünmüyorum.

Ancak aklımı karıştıran ve içimi kemiren bir soru düştü aklıma.

İşte bu soru finale kadar uykularımı kaçıracak.

Malum, Sayın Başbakanımız yurdun her yerinde ve her konuda, ekonomiden, sanatın her dalına heykelinden, müziğinden, tiyatrosuna kadar müdahil olduğunu cumartesi kupa töreninin, onun emriyle yapılabilmesi gelinen trajik durumu kanıtlamaya, kafamı da karıştırmaya yetti.

Başbakan, başkentte çarşamba akşamı oynanacak kupa finaline de karışıp, birilerine teselli olsun diye Bursa'yı harcayacaklar diye çok korkuyorum, Allah göstermesin!

Başbakan Fenerbahçeli ya...

AKP'li eski bakan Kürşat Tüzmen'in geçen hafta yaptığı açıklamalarını yan yana koyunca, şike davasında da "başbakanımızın ne kadar dahli oldu?" sorusu, canımı sıkan bir başka ayrıntı olarak karşımda duruyor.

Evet, Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok güçlü, 'höt' dese, ne TFF Başkanı, ne de bir başka kişi karşısında durabilecek dirayette değil. Ama bu kadar çok, her alanın içinde olması, müdahalelerde bulunması, çağdaş demokrasilerde görülmüş durumlar değil!

Amma velakin, Fenerbahçe'ye teselli olsun diye Bursaspor'u harcarlar mı?

Ne yazık ki, gelinen durum beni böyle düşünmekten alıkoyamıyor.

Üzücü, acı ama gerçek!

Buna Ertuğrul Sağlam, izin verir mi?

Benim bildiğim adam gibi adamlar, buna eyvallah etmezler.

Talep nereden gelirse gelsin...

Birileri imparator ilan edilebilir, ancak...

Ve ancak, ADAM gibi ADAM olmak herkese nasip olmaz!

Dip Not:

Bir önceki, "Bu nasıl bir düşmanlıktır arkadaş!" başlıklı yazımdaki, şu kısmı bir kez daha anımsatıyorum:

"Es kaza, yanlışlıkla, tıpkı onların Galatasaray'ı yendiği gibi tesadüfen sarı kırmızılı takım kazanır da şampiyon olursa, fanatikler sahaya atlayıp rakip futbolculara saldırırsa, bunun cezasız kalabileceğini düşünüyor olabilirler mi?"

Ve cumartesi maçtan sonra olanları gördükten sonra, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan asıl neye müdahale etmesi gerektiğini ve memleketin ne hale geldiğini sanırım Büyük Millet Meclisi de keyifle ibretle izlemiştir(!)
 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.