SON DAKİKA
Hava Durumu

'Riskli bölgeye yaklaştık, herkes kenetlenmeli'

Medipol Başakşehir yenilgisi ile ligde kötü gidişi süren Bursaspor'un teknik direktörü Samer Aybaba, "Riskli bölgeye yaklaştık. Oyuncularımızın, taraftarlarımızın Bursaspor'u seven herkes ile kenetlenip bir an önce yukarıya çıkmak istiyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2019 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Riskli bölgeye yaklaştık, herkes kenetlenmeli'

İstanbul'da 3-0 biten Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu sonuçla ligde riskli bölgeye yaklaştıklarını belirterek, "Oyuncularımızın, taraftarlarımızın Bursaspor'u seven herkes ile kenetlenip bir an önce yukarıya çıkmak istiyoruz." dedi.

"Böyle kaliteli bireysel yetenekli takıma karşı oynuyorsanız bu kadar basit gol yemememiz gerekirdi." diyen Aybaba, şunları söyledi:

"Biz bunun olacağını biliyorduk hafta içi çalıştık. Özellikle hücuma çıktığımızda nasıl durmamız gerektiğini çalıştık ama bunlar birden olmuyor. İkinci bölümde de ligin en çok pozisyona giren takımlarından biriyiz ama en az gol atan takımlarından da biriyiz. Kenar oyuncularımız sorunları var. Hücumda çoğalamıyoruz ama çok pozisyona giriyoruz ve gol atamıyoruz. Şimdi gideceğiz çalışacağız önümüzde Sivas maçı var. Riskli bölgeye yaklaştık. Oyuncularımızın, taraftarlarımızın Bursaspor'u seven herkes ile kenetlenip bir an önce yukarıya çıkmak istiyoruz."

Medipol Başakşehir cephesi

Bursaspor'u 3-0 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı da, hava şartlarına rağmen net bir skorla galibiyet almalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Avcı, ilk olarak hava şartları nedeniyle dün tatil edilen maç sonrasında yapılan eleştirilerle ilgili olarak, "Malum hava şartları, zeminden çok iki gündür oynanacak mı, oynanmayacak mı, oynamak istemiyorlar mı gibi bir sürü senaryonun çizildiği bir ortam vardı. İki gündür burada 50-60 kişilik personel, idareciler de dahil çalışıyor, öncelikle onlara teşekkür ederim, yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı. Biz içeride sıcak odada otururken onlar bu çalışmaları yapıyordu." ifadelerini kullandı.  

"Sahadan çok hava şartları, birçok senaryonun ortaya çıkabileceği bir oyundu." diyen Avcı, şöyle konuştu:

"Ligin en yaşlı takımı ile en genç takımı oynadı. Rakip fiziksel teması seven, ikili mücadeleyi en fazla kazanan takım. Başakşehir bu pas oyununu oynayabilecek mi, santrforsuz oyun gibi birçok şeyin konuşulduğu ortamda bugün sahada ne gerekiyorsa onu yaptık. Genç bir takıma karşı koşu mesafemiz fazla, net bir skor, bu hava şartlarında alabilmek çok önemli. Oyuncularım her şeyden önce konsantrasyonu yüksek, şartlar ne gerektiriyorsa onu oynayabilen ve rakibinden çok daha fazlasını isteyen takımdı. Net galibiyet aldılar, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bursaspor, Türk futbolunun önemli takımlarından biri, onların yaşadığı şampiyonluğu biz de örnek alarak yaşamak istiyoruz. Bursaspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.