SON DAKİKA
Hava Durumu

Varank'ın Bursa'daki 'Togg'lu seçim şovu' sürüyor; Arabayla sahneye çıktılar!

AK Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a verilen Togg aracı ile başlattığı seçim şovu sürüyor. Varank son olarak Bursa'da konser veren Özcan Deniz'e tahsis ettiği aracı ile sahneye çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Varank'ın Bursa'daki 'Togg'lu seçim şovu' sürüyor; Arabayla sahneye çıktılar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından Gençlik Haftası kapsamında Millet İttifakı'nın Gökdere'deki mitingi ile aynı saatlerde "Büyük Bursa Buluşması" etkinliği düzenlendi. Konsere AK Parti Bursa 2. Bölge birinci sıra milletvekili adayı Mustafa Varank da katıldı.

Merinos Parkı'ndaki konserde sanatçılar Özcan Deniz ve Derya Uluğ, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu seyircilere şarkılarını seslendirdi. Konserin "assolisti" ise Anadolu rengi Togg T10X oldu.

Özcan Deniz'in pilotluğunda, özel bir rampayla sahneye çıkan Togg, alkışlarla karşılandı. 16 AKA 986 plakalı T10X'te Özcan Deniz'in yanında bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da konsere gelenleri selamladı.

Teknofest montuyla seyircilere "Hoş geldiniz." diyen Bakan Varank, "Teknofest gençliği burada mı?" sözleriyle seslendi. Varank, gençler adına Özcan Deniz'e kırmızı renkli Teknofest montu hediye etti.

Özcan Deniz, Togg'u ilk kez kullandığını belirterek, "Şahane bir duygu. Bütün mühendislere, emeği geçenlere sizler adına teşekkür ediyorum." dedi.

Aynı zamanda AK Parti Bursa 2. Bölge birinci sıra milletvekili adayı olan Varank da yaptığı selamlama konuşmasında Büyük Bursa Buluşması'nı gerçekleştirdiklerini, coşkunun çok güzel olduğunu dile getirerek, "Önümüzdeki günlerde genç kardeşlerimizle, kadınlarla, Bursalı hemşehrilerimizle 'Türkiye Yüzyılı'nda, Bursa yüzyılında hep beraber olacağız." diye konuştu.

Özcan Deniz, "Zorun Ne Benle Aşk" adlı şarkısıyla başladığı konserinde Bursalılara keyifli bir gece yaşattı. Bakan Varank, eşi Esra Varank ile seyircilerin arasında konseri izledi. Konser sırasında Togg da sahnede kaldı.

Derya Uluğ konseri öncesinde de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursalıları selamladı.

Büyük Bursa Buluşması'nın gündüz programında "tahanlı pide" (tahinli pide) yeme yarışması yapıldı. 16 yarışmacının katıldığı heyecanlı mücadeleyi Varank ile Aktaş yakından takip etti.

Varank, ayrıca Merinos Parkı'nda gençlerin, kadınların ve kooperatiflerin stantlarını ziyaret ederek çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.