SON DAKİKA
Hava Durumu

Ümit Özdağ: "Z kuşağı değil, Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği Türk gençliği"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gençlerin "Z kuşağı" değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği Türk gençliği olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2023 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2023 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ümit Özdağ: "Z kuşağı değil, Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği Türk gençliği"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda partisince açılan seçim standına ziyarette bulundu.

Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen Özdağ, gençlerin "Z kuşağı" değil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği Türk gençliği olduğunu söyledi.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile partisinin milletvekili adaylarına destek isteyen Özdağ, şöyle konuştu:

"Atatürk, Nutuk'u bitirirken 'Ey Türk gençliği' diyor ve sonra olabilecek en ağır şartları anlatıyor. Ve diyor ki 'Bu şartlarla bile karşılaşsan, görevin Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini muhafaza ve müdafaa etmektir. Bunun için muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.' Cumhuriyeti koruyacak mıyız? Gençler sizden bazı konularda destek istiyorum ve neden destek istediğimi de söyleyeceğim. 13 milyon sığınmacıyı bir sene içerisinde vatanlarına geri yollamak için destek istiyorum. Oylar Zafer'e, oylar Sinan Oğan'a."

Konuşmasının ardından katılımcılarla fotoğraf çektiren Özdağ, ziyaretlerinde partililerle de bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.