SON DAKİKA
Hava Durumu

Erkan Aydın: Osmangazi değişim istiyor

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, "Gittiğimiz her yerde vatandaşların Osmangazi'de değişim istediğini görüyoruz. Değişim olacak ve tüm vatandaşlarımızın Osmangazi'de çalınacak bir kapısı olacak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2019 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erkan Aydın: Osmangazi değişim istiyor

Emek Mahallesi'nde, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile birlikte pazarcı esnafının ve Emek sakinlerinin sorunlarını ve önerilerini dinleyen CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, "Büyük bir coşku ve heyecanla bizlere destek olarak gücümüze güç katan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim tek derdimiz Osmangazi'de vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşaması. Gittiğimiz her yerde Osmangazilililerin değişim istediğini görüyoruz. Değişim olacak ve tüm vatandaşlarımızın Osmangazi'de çalınacak bir kapısı olacak." ifadelerini kullandı.

"Osmangazi'yi Osmangazililerle birlikte yöneteceğiz." diyen Aydın, şunları söyledi:

"Vatandaşı dinleyen, katılımcı, şeffaf ve hesap veren bir belediye başkanlığı yapacağım. Vatandaşın taleplerini belediye başkanına rahatça ulaştırabilmesini çok önemsiyorum. Hizmetlerimizi 'Ben yaptım oldu' mantığıyla değil, kurulacak mahalle komiteleriyle birlikte karar vererek hayata geçireceğiz."

"GENÇLİĞİN SORUNLARINI GENÇLERLE BERABER ÇÖZMELİYİZ"

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Emek'ten sonra Tan Okulları'nın bu yıl ikincisini düzenlediği 'Gençliğin Meclis Modellemesi' etkinliğine katıldı.

Öğrencilerin eğitim sisteminin sorunlarını dile getirdiği etkinlikte konuşan Aydın, "Eğitim sisteminde yaşanan sorunların ve karmaşanın sona ermesi adına önemli bir ilke atan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bugün yaşadığımız eğitim sistemi üzerindeki karmaşaya belki de burada, gençlerin meclisinde bir çözüm bulunabilir. Gençlerin sorunları için bir şeyler yapacağım' demek yerine, onların da içinde bulunduğu bir yönetim anlayışı oluşturmalıyız. Gençliğin sorunlarını gençlerle beraber çözmeliyiz" dedi.

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan Gençlik Meclisi'nden çıkan öneriler kanun tasarısı olarak Erkan Aydın tarafından TBMM'ye sunulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.