SON DAKİKA
Hava Durumu

Demirtaş: Erdoğan bize karşı neden bu kadar kindar, açıklayacağım

Selahattin Demirtaş'tan yeni paylaşım: "Erdoğan bize karşı neden bu kadar düşmanca davranıyor? Yarın saat 19.00’da burada açıklayacağım.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Demirtaş: Erdoğan bize karşı neden bu kadar kindar, açıklayacağım

Edirne F Tipi Cezaevi'nde 6,5 yıldır tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a ilişkin paylaşım yaptı.

Demirtaş paylaşımında, "Erdoğan bize karşı neden bu kadar kindar, öfkeli ve düşmanca davranıyor? Yarın saat 19.00’da burada detaylarıyla açıklayacağım, lütfen bekleyin" ifadelerini kullandı.

Demirtaş: Taliban İttifakını durdurmak için fırsatın varken oyunu değişim için kullan

Twitter paylaşımında gençlere de seslenen Demirtaş "Genç kardeşim, Ülkenin geleceği sana bağlı. Kararsız kalma, oyunu boş adaylar için heba etme. Taliban İttifakını durdurmak için halen fırsatın varken oyunu değişim için kullan" dedi.

Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşımda da gazeteler ve muhalif partiler için 'ajan' uyarısı yaptı: "Seçimden sonra ortaya çıkacak gerçeklerden biri de; Saray tarafından satın alınmış adaylar, ceplerine bol para doldurulmuş muhalif görünümlü 'gazeteciler' ve partilerin içine sızdırılmış ajanlar olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.