SON DAKİKA
Hava Durumu

Davutoğlu: Bahçeli, söylesene sen neden korkuyorsun?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, "Amed diye bir yer yoktur, Amedspor'dan da bahsedilemeyecektir" diyen MHP lideri Bahçeli'ye "Söylesene sen neden korkuyorsun" diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2023 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Davutoğlu: Bahçeli, söylesene sen neden korkuyorsun?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bursaspor maçında Amedspor'a yönelik saldırı ile tribünde "Yeşil" kod adlı JİTEM elemanı Mahmut Yıldırım'ın posterinin açılmasını eleştirdiği sözlerine sosyal medya hesabından yeniden paylaşarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Ahmet Davutoğlu, paylaşımında "Bahçeli, söylesene sen neden korkuyorsun?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, paylaşımında 10 Mart günü, Halk TV yayınında yaptığı konuşmanın ilgili bölümüne de yer verdi. Davutoğlu, videoda şunları söylüyor: 

"Taraftarların yaş ortalamasına baktığında kaçı Yeşil'i hatırlar. Nasıl geldi o resimler oraya? Burada bilinçli, organize bir grup şu mesajı verdi: Biz 90'lı yılların o karanlık dönemine geri götüreceğiz. Amed de yoktur diyor Bahçeli. Allah aşkına Bahçeli, Türkmen beyliği var, Kara Amed Türkmen Beyliği. Dede Korkut'u oku Amed yazar. Ya ne korkuyorsunuz isimlerden? Yunus Emre'nin Türkçesi ne kadar mukaddesse Feqiye Teyran'ın Kürtçesi de o kadar mukaddestir. Senin ne haddine bir kültürü yok sayacaksın, kimsin. Ama Bursa'daki olay bir şeyin işareti ise, kim böyle bir provokasyona bulaşırsa bilsin ki 15 Mayıs var. 15 Mayıs'ta hesabı sorulur. Herkes ayağını denk alsın. Türkiye suhuletle seçime gidecek, güven içinde seçime gidecek." (Gazete Duvar)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.