SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Mustafakemalpaşa Adayı Şükrü Erdem'den suç duyurusu

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini çarpıtarak yayın yapan ve paylaşımlarda bulunan bazı yayın kuruluşları ve şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. Erdem, “Kendi kazdığınız bu pis çukurda sizler ve sizin gibi alçak zihniyettekiler, boğulacaksınız” diyerek hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP Mustafakemalpaşa Adayı Şükrü Erdem'den suç duyurusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’in geçen günlerde bir kahvehane ziyareti sırasında yaptığı konuşması bazı yayın kuruluşları ve şahıslar tarafından kesilerek yayınlanmış ve Erdem hedef gösterilmişti. Videonun içeriğinin tamamını yayınlayan Erdem, bugün sayısı 50’yi aşkın hem yayın kuruluşu hem de şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mustafakemalpaşa Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Erdem, “Tarafıma kumpas kurulmak amacıyla yapılan bu asılsız, gerçek dışı videolar neticesinde bu gün itibari ile yasal süreci başlatmış ve suç duyurusunda bulunmuş bulunmaktayız” dedi. Erdem, “Hepimizin bildiği üzere kötü niyetli bir şekilde taraflı basın yayınlarını kullanarak beni tüm Türkiye’ye linç ettiren, hakkımda yanlış haberler yayan ve bu yalan haberleri tüm sosyal medyalarda çekinmeden paylaşarak senelerce hayatımdan, ailemden ödün vererek alnımın akıyla hizmet ederek milletimde yer ettiğim bu saygıyı ve itibarı 2 dakikada yalan haberlerle yerle bir etmeye çalışanlara izin vermedim, vermeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Erdem, “Şüphem yok ki ilahi adalet illa ki tecelli edecek ve tarafıma kurulan bu kumpasta yine dürüstlük kazanacak. Hayatım boyunca gururla taşıdığım onurumu ve kimliğimi böylesine aşağılık ve gerçek dışı suçlamalarla kirletmeye çalışan kim varsa hakkımı helal etmiyorum. Mustafakemalpaşa için iyi olacağını düşünerek kendisine oy attığım ismini anmaya gerek duymadığım şahsiyete de oyum da hakkım da haram olsun çünkü anladım ki sizin koltuk sevdanız onurunuzdan da şerefinizden de daha öte” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.