SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP İl Başkanı Özkan: Partizanlığınızın sonu yaklaşıyor

CHP Bursa İl Başkanlığı, 11 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa mitingi nedeniyle Bursaray'ı kullanan vatandaşların ücretini de ödemek için yaptığı başvurusunu reddeden Burulaş'a tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP İl Başkanı Özkan: Partizanlığınızın sonu yaklaşıyor

Geçmiş yıllardaki AKP mitinglerinde Bursaray tren seferlerini miting saatleri içerisinde ücretsiz yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaştırma şirketi Burulaş, CHP'nin Bursaray'ı kullanan vatandaşların ücretini de ödemek kaydıyla yaptığı başvuruyu reddetti. CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan bu haksız uygulamaya tepki göstererek, "Korku dağları iyice sarmış durumda. AKP'li Büyükşehir Belediye yönetimi partizanlığının son dönemlerini yaşıyor" dedi.

Burulaş'ın AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Bursa'ya her gelişinde, miting saatleri içerisinde Bursaray ulaşımını ücretsiz yaptığını hatırlatan Turgut Özkan şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı ortağı partilerimizin genel başkanları Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın katılımıyla 11 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Büyük Bursa Mitingi'nin başlamasından önceki 2 saat ile miting sonrası 2 saatlik zaman diliminde Bursaray ulaşımının ücretsiz olmasını talep ettik. Bu zaman diliminde Bursaray'ı kullanan yolcu sayısına göre ödeme yapacağımızı da ifade ettik. Ancak parası CHP tarafından ödenecek olmasına karşın AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi bu talebimizi reddetti. Buradan da anladık ki, AKP’li Bursa belediyelerinin vatandaşa hizmet gibi bir derdi yok. Bilsinler ki, her şeyin olduğu gibi partizanlığın, kayırmacılığın, suiistimalin de bir sonu vardır. O son yaklaşıyor. İlk önce Beştepe’deki keyfi saray yönetimin yerini millet iktidarı alacak, çok değil 10 ay sonra da Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne liyakat sahibi yöneticiler ve adalet gelecek.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.