SON DAKİKA
Hava Durumu

Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan doktorların önerisiyle istirahata çekildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bugün doktorların tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2023 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan doktorların önerisiyle istirahata çekildi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Yoğun mesaisi nedeniyle dün televizyon yayını esnasında rahatsızlık geçirdiğini belirten Erdoğan, "Bu nedenle geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen milletin her bir ferdine teşekkür ediyorum" dedi. Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah'ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.