SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı iş insanı Emin Adanur Vatan Partisi’ne katıldı

Bursaspor Kulübü eski İkinci Başkanı ve Ergünkent İnşaat'ın sahibi Emin Adanur Vatan Partisi’ne katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursalı iş insanı Emin Adanur Vatan Partisi’ne katıldı

Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Ethem Sancak ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek ile birlikte iki günlük bir program için Bursa'ya geldi.

Partisinin Ramada Otel'deki üye katılım töreninde hazır bulunan VP lideri Perinçek, bir önceki Bursaspor Yönetim Kurulu'nun lideri ve Ergünkent İnşaat'ın sahibi Emin Adanur'a üyelik rozetini taktı.

Perinçek: Yüzde 7 barajını aşacağız

Perinçek konuşmasında, "Bugün kurucu başkentimiz Bursa'da Sayın Emin Adanur'la birlikte yüzlerce vatandaşımız partimize katıldı. Tarihin 'yürü' dediği partiyiz. Hep birlikte yüzde 7 barajını aşacağız" dedi.

Törende konuşan Emin Adanur da, "Ülkemize değer katmaya çalıştığı için Vatan Partisi’ne katıldım. Fikir ve hayallerimi özgürce gerçekleştireceğim yerde hissettim. Fikrimiz ve idealimiz, vatan ve millettir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Doğu Perinçek gibi bir devlet adamının önderliğinde sadakatle yürümek benim için şeref madalyasıdır” diye konuştu.

Emin Adanur kimdir?

Önceki dönem Bursaspor Kulübü'nde Yönetim Kurulu Üyesi ve yönetim lideri olan Emin Adanur, Ergünkent İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. EA Medya ve enbursa.com haber sitesinin sahibi olan Adanur, İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük sitelerinin de yüzde 50 hisselerine sahip.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.