SON DAKİKA
Hava Durumu

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı görevinden istifa etti

İstanbul'un AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sağlık nedenlerini gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2022 04:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2022 04:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı görevinden istifa etti

İstanbul'un Bağcılar İlçe Belediye Başkanı AKP'li Lokman Çağırıcı, sağlık durumunu gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifasını Twitter'daki hesabından duyuran Çağırıcı, “Gençliğimin ilk yıllarından itibaren siyasetin farklı kademelerinde ülkeme ve milletime hizmet ettim. Görev yürüttüğüm tüm kademelerde, 'görev istenmez verilir' şuuruyla hareket ederek, makama değil hizmete talip oldum” dedi.

15 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ve Bağcılar halkının teveccühüyle başkanlık görevini yürüttüğünü kaydeden Çağırıcı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Görevim boyunca, yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte Bağcılar'ımızın yüce gönüllü insanlarına hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadım ifadelerini kullandı. Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde, görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.