SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk usülü 'Godfather' komedisi geliyor

Yönetmenliğini Deniz Denizciler'in yaptığı, başrollerinde Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar'ın yer aldığı "Baba 1.5" filminin çekimleri tamamlandı. Film, efsane "Godfather" serisini Türk usülü mafya komedi olarak beyaz perdeye taşıyacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türk usülü 'Godfather' komedisi geliyor

Yönetmenliğini Deniz Denizciler'in yaptığı, başrollerinde Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar'ın yer aldığı komedi filmi "Baba 1.5"  filminin çekimleri tamamlandı. 14 Eylül'de gösterime girmesi planlanan filmde Peker Açıkalın bir mafya babasını, Rüzgar Erkoçlar mafya babasının oğlunu canlandırıyor.

"Baba 1.5" filminin kadrosunda Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar'ın dışında, Nilay Duru, Hakan Bilgin, Deniz Özerman, Haldun Boysan, Ali Erkazan ve 'İçerde' dizisinde 'Minik' karakterine can veren Seyithan Özdemir yer alıyor. "Baba 1.5"  filmi sinema dünyasına yeni bir çocuk yıldız kazandırmaya da hazırlanıyor. Görkem Mete Demir filmde bir sokak çoğunu canlandırıyor.

Filmle ilgili olarak konuşan Peker Açıkalın, "Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı, ben ne baba, ne de 1.5'u olurdum. Yani bu  filmde olamayacaktım. Beyaz perdeyi ve ekranları özlediğimi anladım. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu iyiliği, sanatçıya ve sanata verdiği değeri bir kez daha görmüş olduk. Ayrıca bu filmde yepyeni bir minik yıldız doğacak, onu da gözden kaçırmayın. Benden duymuş olun." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.