SON DAKİKA
Hava Durumu

Selami Şahin'den nostalji dolu gece

Sanatçı Selami Şahin ''Eskimeyen Şarkılar konseri'' kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Konsere yoğun katılım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 01:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Selami Şahin'den nostalji dolu gece

Müzik kariyerinde 50 yılını dolduran ünlü sanatçı, "Eskimeyen Şarkılar" konseptiyle Harbiye Açıkhava  Tiyatrosu'nda hayranlarıyla bir araya geldi.

Konser öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Şahin, "eser"  kelimesinin kendisi için kalıcı ve unutulmaz anlamlar taşıdığını belirterek,  "Kalıcı eserler yaptığım ve halk tarafından beğenildiğim için çok mutluyum."  dedi.

Şahin, 1975 yılında "Altın Kelebek" ödülleri kapsamında "Sen Mevsimler  Gibisin" adlı şarkısıyla "Yılın Eseri" ödülüne değer görüldüğünü hatırlatarak,  "İlk şarkımdı ve birincilik ödülü aldı. O günü hiç unutamam. Ağlamaktan teşekkür  edemedim. Sonra daha iyi besteler yapmaya çalıştım hep. Şükürler olsun başardık  tabii." ifadelerini kullandı.

İki yıl aradan sonra yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu da  aktaran usta sanatçı, albümde 12 yeni şarkının yer alacağını sözlerine ekledi.

Selami Şahin'in konserine yoğun katılım oldu

Konserin sunuculuğunu üstlenen Yosi Mizrahi ise Selami Şahin'in  şarkılarıyla büyüdüğünü dile getirerek, sanatçının yüreğe dokunan, sevilen birçok  eserinin olduğunu söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Şahin, 1970, 1980 ve 1990'larda  müzikseverlerle buluşturduğu şarkıları söyledi.

Aralarında "Yalancısın Sevgilim", "Dostlarım" ve "Sen Mevsimler  Gibisin"in bulunduğu birçok sevilen eserini seslendiren Şahin, "Seninle Başım  Dertte" adlı şarkısında ise oğlu Lider Şahin'le düet yaptı.

Bir davul gösterisinin de izlenime sunulduğu konserde ünlü sanatçıya,  14 kişilik bir orkestra ile 2 vokalist eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.