SON DAKİKA
Hava Durumu

"Hava Muhalefeti" filminin galası yapıldı

Başrollerinde Ali Sunal ve Doğa Rutkay'ın yer aldığı komedi filmi "Hava Muhalefeti"nin gala gösterimi İstanbul'da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
"Hava Muhalefeti" filminin galası yapıldı

 "Hava Muhalefeti"nin İstanbul Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galasına çok sayıda ünlü isim katıldı. Film ekibi gösterimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyuncu Ali Sunal, filmin konusuna değinerek, "Berbat bir karı koca izleyeceğiz. Genelde Doğa ile beni görmeye alışkın olmadığınız karakterler var. Kocası karısını aldatıyor, yeni bir maceraya yelken açıyor, daha sonra bir seyahat yapmayı planlıyor. Fakat aynı uçakta karısına denk geliyor. Yakalanmamak için bir kaçma kovalamaca ve yalanlar silsilesi başlıyor." dedi.

Filmin senaryosunun, televizyon programı "Güldür Güldür Show" ekibi tarafından yazıldığını aktaran Sunal, filmde emeği geçenlere teşekkür etti.

Oyuncu Doğa Rutkay ise uzun zaman sonra bir film galasında olmaktan memnun olduğunu dile getirerek, "Çok severek, çok emek vererek çalıştığımız bir filmdi." ifadesini kullandı.

Tüm oyuncuların ve kamera arkası ekibinin, elinden gelen en büyük çabayı gösterdiğine dikkati çeken Rutkay, filmin beğenilmesi temennisinde bulundu.

"Bazen sette kendimizi zor tuttuk gülmemek için"

Filmde pilot rolünü canlandıran Burak Hakkı da uçak korkusu olmasına rağmen pilot karakterini canlandırmasının farklı bir tecrübe olduğunu anlattı.

Hakkı, "Uçak sahnelerinin hepsi yerde çekildiği için çok rahat oldu. Çekimler çok eğlenceli geçti. Biz bazen gülmemek için sette kendimizi zor tuttuk. İnşallah herkesi güldürebileceğimiz bir film olur." sözlerini sarf etti.

Bir diğer başrol oyuncusu Ege Kökenli ise "Kendimi çok şanslı hissediyorum, böyle güzel insanlarla bir arada bu işi yaptığım için." diye konuştu.

Yönetmenliğini Murat Kepez'in üstlendiği BKM yapımı "Hava Muhalefeti" filminde, Ali Yoğurtçuoğlu ve Aziz Aslan da rol alıyor.

Film, 14 Nisan'da vizyona girecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.