SON DAKİKA
Hava Durumu

Trafik katliamının kurbanları toprağa verildi

Manisa'nın Akhisar ilçesinde tur otobüsü ile tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden 11 kişinin acısı Bursa'ya düştü. Kazada hayatını kaybeden 10 kişi Bursa'da, 1 kişi ise Konya'nın Ereğli ilçesinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2026 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2026 22:36
Kaynak: İHA
Trafik katliamının kurbanları toprağa verildi

Edinilen bilgiye göre, Bursa merkezden hareket eden, Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçelerinden de yolcu aldığı öğrenilen 16 AED 124 plakalı tur otobüse, şoförün İstanbul-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Akhisar ilçesi mevkiinde kaçırdığı çıkışa girmek için geri manevra yaptığı sırada 78 YD 559 plakalı tırın çarpması sonucu yana devrildi. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan tır da yoldan çıktı. Feci kazada otobüsteki yolculardan 11'i hayatını kaybetti.

11 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden Safinaz Elkurt (76), Cemile Memişçi (71), İhsan Taşçı (73), Mümine Eryılmaz (75), Zülfinaz Tosun (64), Sevgi Kabaroğlu (70), Vesile Ekici (65), Şahinaz Boran (81), Fikriye Yur (78), Semra Şentürk (58) ve Kadriye Turhanlar (88) için bugün cenaze törenleri düzenlendi. Bursa'da gerçekleştirilen cenaze törenlerinde, hayatını kaybedenlerin yakınları ve sevenleri camileri doldurdu. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazlarının ardından 10 kişinin cenazesi toprağa verildi. Acılı aileler ve yakınları, son görevlerini yerine getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeler Bursa'nın farklı ilçelerinde defnedildi

Safinaz Elkurt ve Şahinaz Boran'ın cenazeleri Mihraplı Camii'nde, Semra Şentürk'ün cenazesi Yunusemre Huzurlar Camii'nde, Mümine Eryılmaz'ın cenazesi Mustafakemalpaşa ilçesindeki Cevizli Camii'nde, Kadriye Turhanlar'ın cenazesi Mustafakemalpaşa Kuran Kursu Camii'nde, Fikriye Yur'un cenazesi ise Fevzidede Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından defnedildi. İhsan Taşçı'nın cenazesi Karacabey Asmalı Camii'nde, Sevgi Kabaroğlu'nun cenazesi Esentepe Çamlık Camii'nde, Cemile Memişçi'nin cenazesi Karacabey Hacıhasan Camii'nde, Vesile Ekici'nin cenazesi ise Hürriyet Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden Zülfinaz Tosun da Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Manisa'da yaşanan feci kazada hayatını kaybeden 11 kişinin vefatı, Bursa'da ailelerini ve yakınlarını yasa boğdu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.