SON DAKİKA
Hava Durumu

'Tekstilden eğitime, seferber olduk'

Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, depremin ilk anından itibaren ev tekstili alanında birçok yardım malzemesinin çözüm ortağı olduklarını belirtirken, Minör & Majör Eğitim Kurumları ile de deprem bölgesinden Bursa'ya öğrencilere yüzde yüz burs sağladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2023 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2023 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Tekstilden eğitime, seferber olduk'

Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, Türkiye'yi derin yasa boğan depremin yolaçtığı felaketin ilk gününden itibaren bu zor zamanı birlikte aşmak için tüm imkanları ile seferber olduklarını belirtti.

Minteks Şirketler Grubu olarak gerek deprem bölgesindeki gerekse Bursa’ya gelen depremzedeler için tüm yardım çalışmalarını resmî kurumlar ve STK’ler aracılığıyla iş birliği halinde yürütmeye devam ettiklerini ifade eden İrman, şunları söyledi:

"Ağırlıklı olarak ev tekstili alanında üretim yapmamız sebebiyle birçok yardım malzemesinin çözüm ortağı olduk. Aynı şekilde farklı sektörlerdeki tüm grup markalarımızla tüm kurum ve kuruluşların çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Tedarik açısından ise ihtiyaç duyan firmalarla koordineli çalışılarak, bilgi ve birikimlerimiz doğrultusunda teslimat, ulaşım konularında danışmanlık yapmaya devam ediyoruz."

Eğitimde yüzde yüz burs

Bu kapsamda ayrıca Minteks’in eğitim sektöründe markası olan Minör & Majör Eğitim Kurumları’nın (minormajoregitim.com) desteği konusunda da bilgilendirme yapan Özkan İrman, "Eğitim kurumumuzda açılan kurslarımız için kontenjan doğrultusunda, deprem bölgesinden Bursa'ya gelen ortaokul ve lise öğrencilerine eğitimlerinin aksamaması için yüzde yüz burs sağlıyoruz. Her duyarlı vatandaş gibi tüm çalışanlarımızla birlikte yaraların sarılmasının uzun süreceğinin bilincindeyiz. Tüm gücümüz ve kalbimizle bu yönde çalışmaya devam edeceğimizi söylemek isteriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.