SON DAKİKA
Hava Durumu

Refik Yılmaz koltuğa oturdu

Gemlik Belediye Başkanı AK Partili Vekili Refik Yılmaz, belediye personeliyle tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2011 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2011 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Refik Yılmaz koltuğa oturdu

Dün yapılan belediye meclisinde Mehmet Fatih Güler'den boşalan göreve seçilen Refik Yılmaz, süresi olmayan bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan söyledi.

Gemlik için hep birlikte hizmet vermeye çalışacaklarını belirten Yılmaz, belediyede iyi bir ahengin, uyumun olmasının başarıyı da beraberinde getireceğini ifade etti. Yılmaz, "Herkes görevini layık olduğu biçimde yaptığında partizanlık içine asla girmeyeceğiz. İçiniz rahat olsun. Vatandaşlar belediyede işlerini rahatlıkla hallederek huzur içinde ayrılsınlar. Benim telefonum 24 saat açık. Sizlerin de telefonunuz açık kalsın. İrtibat içinde olalım. İnsanlarımıza doğumdan ölümlerine kadar hizmet vermek bizim boynumuzun borcu olsun" dedi.

Gemlik Belediye Başkan Vekilliğine seçilen Refik Yılmaz'a tebrikler sürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Hasan Tuğcu ise nezaket ziyaretinde bulunarak Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.