SON DAKİKA
Hava Durumu

Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi'nin konserleri iptal edildi

Karadenizli müzisyenler Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi'nin Pendik Sahil Meydanı'nda verecekleri konserleri Pendik Belediyesi tarafından iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi'nin konserleri iptal edildi

Müzisyen Niyazi Koyuncu'nun Pendik Halk Eğitim Merkezi'nin 25 Mayıs Çarşamba günü Sahil Meydanı'nda düzenleyeceği etkinlik için planlanan konseri Pendik Belediyesi tarafından iptal edildi.

Koyuncu, sosyal medyadan yaptığı duyuruda, "Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının 'değer yargılarını ve görüşlerini' paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Apolas Lermi'nin 29 Mayıs'ta Denizli'de vereceği konser Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran'da Bostancı'daki konseri organizyon tarafından iptal edildi. Apolas Lermi, "Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım." paylaşımında bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.