SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da çevik kuvvet polisinin öldürdüğü 4 aile ferdi toprağa verildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, aile içi kavgada bir çevik kuvvet polisinin silahla öldürdüğü annesi, 2 ağabeyi ve yengesinin cenazeleri toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2023 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2023 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da çevik kuvvet polisinin öldürdüğü 4 aile ferdi toprağa verildi

Bursa Adli Tıp Kurumunda işlemleri tamamlanan Bedriye E. (67), oğulları Mehmet E. (39) ve Remzi E. (45) ile gelini Fatma E'nin (39) cenazeleri buradan alınarak Gazi Orhanbey Camisi'ne getirildi.

Cenaze töreni öncesi tabutlar yan yana konuldu. Ölenlerin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Helallik alınmasının ardından ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası 4 kişinin cenazesi, Orhangazi Yeni Mezarlık'ta defnedildi.

Olay nasıl oldu?

Bingöl'de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan A.E. (29), borç meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen ağabeyi Mehmet E'yi İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırmış, olası tartışmayı engellemek için anne Bedriye E. ile zanlının diğer ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. de bölgeye gitmişti. A.E'nin aile bireylerine silahla ateş etmesi sonucu annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde, diğer ağabeyi Mehmet E. de hastanede yaşamını yitirmişti. Olay yerinden ayrılan A.E, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.