SON DAKİKA
Hava Durumu

BUTTİM'in yeni başkanı belli oldu

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret ve İş Merkezi (BUTTİM)'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan yönetim kurulu seçiminde yeni başkan oyların 756'sını alan Sadık Şengül oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BUTTİM'in yeni başkanı belli oldu

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret ve İş Merkezi (BUTTİM)'nin iki yılda bir yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, BUTTİM Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlendi. 

Pazar günü yapılan Genel Kurul'da Ali Özer ve Sadık Şengül'ün listeleri yarıştı. Oyların 756'sını alan Sadık Şengül BUTTİM'in yeni başkanı oldu.

BUTTİM'in yeni Başkanı Şengül, oyların açıklanmasının ardından şu sözleri kaydetti:

"Bu seçimde kaybeden yok. Kazanan Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi BUTTİM. Bundan sonra ki hedefimiz BUTTİM Ticaret Merkezi olarak birleşeceğiz, güçleneceğiz, tek yumruk olacağız; inşallah BUTTİM'i laik olduğu ticari değere kavuşturacağız.

Yönetim, Denetim, idari personelimiz ve tabi ki BUTTİM Ticaret Merkezi esnafımız ile birlikte başaracağız. Bu başarı Sadık Şengül'ün değil BUTTİM Ticaret Merkezinin başarısı olacaktır.

Bizi destekleyen, Genel Kurula gelen tüm maliklerimize, emeği geçen tüm personelimize ve ekibime, tarafsız yönetimi ile Divan Kurulumuza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah utandırmasın."

Sadık Şengül'ün Başkanlığındaki liste de Yönetim Yardımcılığı'na Sadettin Garip ve Mehmet Okur, Denetim Kurulu Başkanlığı'na Gülten Demir Varol, Denetim Kurulu Üyeliği'ne ise Emin Tamam ve Necmi Kasapoğlu getirildi.

2019-2020 Dönemi BUTTİM Başkanı Sadık Şengül

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.