SON DAKİKA
Hava Durumu

BTSO Başkanı Burkay, Oda seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Görüşmede BTSO’nun 2030 Vizyonu kapsamında yürüttüğü çalışmalar ve hayata geçirilen projeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2026 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2026 23:20
Kaynak: İHA
BTSO Başkanı Burkay, Oda seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 1 Ekim'de yapılacak BTSO Komite Seçimleri yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek BTSO’nun 2030 Vizyonu doğrultusunda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin değerlendirmelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Burkay yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek, Bursa Ticaret ve Sanayi Odamızın 2030 Vizyonu kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar ile hayata geçirdiğimiz projeleri arz ettik. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda; Bursa’mızın geleceğine yön veren strateji ve projelerimizle şehrimizin ülkemizin öncü kentlerinden biri olma kimliğini daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Nazik kabulleri, yakın ilgileri ve kıymetli destekleri için Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.