SON DAKİKA
Hava Durumu

Gönüllü Hareketi'nden ücretsiz İngilizce pratik yapma fırsatı

Kuruluşundan bu yana İngilizce Konuşma Kulübü uygulamasına devam eden Gönüllü Hareketi Derneği, İngilizcesini geliştirmek isteyenler için ücretsiz önemli bir fırsat sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2022 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2022 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gönüllü Hareketi'nden ücretsiz İngilizce pratik yapma fırsatı

Gönüllü Hareketi Derneği İngilizcesini pratik yaparak geliştirmek isteyenler için ücretsiz önemli bir fırsat sunuyor. Dernek kuruluşundan bu yana İngilizce Konuşma Kulübü uygulamasına devam ediyor. 11 yıldır sadece pandemi kısıtlamaları olan dönemde faaliyetlerine ara veren kulüp, bugüne kadar binlerce kişiye İngilizce pratik yapma fırsatı tanıdı.

Yurtdışına gitmek isteyen gönüllülerin pratik yapması için başlatılan etkinlik, yabancı dilini geliştirmek isteyen herkese açık. Gönüllü eğitmenlerin liderliğinde gerçekleşen buluşmalarda, katılımcılar hem sosyalleşme hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor. Belirli aralıklarla ana dili İngilizce olan moderatörlerin de ağırlandığı konuşma kulübü ile Gönüllü Hareketi Derneği daha fazla katılımcıya ulaşmayı hedefliyor. Yaz döneminde de sürecek etkinlik, okul tatilini değerlendirmek isteyen gençler için önemli bir imkan sunuyor.

İngilizce Konuşma Kulübü’nün 3 yıldır gönüllü olarak moderatörlüğünü yapan Ezgi Yılmaz Guha, hazırladıkları programı şöyle anlattı:

“Her hafta kulüp üyelerinin ilgisine göre bir konu seçiyoruz. Bu konuları farklı etkinlik yöntemleri ile ele alıyoruz. Küçük grup tartışmaları, sunumlar, farklı oyun ve atölye çalışmalarıyla konuşma pratiği yapıyoruz. Konuşma kulübü, katılımcılara dil pratiği yapmanın yanında kültürlerarası öğrenme fırsatı da sunuyor.”

Gönüllü Hareketi Derneği'nin İngilizce pratik çalışmaları çarşamba akşamları 19.00-21.00 saatleri arasında Karaman Dernekler Yerleşkesi’ne yapılıyor. Konuşma kulübü üyelerinin B1 dil seviyesine sahip olmaları bekleniyor. Gönüllü Hareketi Derneği’ne 0-224-249 01 00 nolu telefondan ulaşılabiliyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.