SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir’den Troy kart hamlesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından maaş kartlarının TROY sistemine geçirilmesi için tüm personele çağrıda bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2023 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa Büyükşehir’den Troy kart hamlesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin “Maaş Protokol Sözleşmesi” yaptığı Yapı ve Kredi Bankası maaş kartı ve kredi kartları, Visa / MasterCard ödeme altyapısını kullanırken, Büyükşehir’den TROY kart hamlesi geldi. İsrail'e açıkça desteğini ilan eden şirketlerin ürün ve mallarının boykot edilmesine yönelik Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ ve iştirakler de dahil tüm personelin ödeme yönetimi TROY’a geçişi için düğmeye bastı. Troy Kart’a geçiş için Yapı ve Kredi Bankası ile görüşme yapılırken, banka ile personel arasında ürün sözleşmelerinin bireysel olarak yapıldığı, bu nedenle de geçiş işleminin ancak bireysel başvuruyla yapılabileceği belirtildi.

Bunun üzerine tüm personeline çağrıda bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu konuda hassasiyet beklediği personelden Yapı ve Kredi Bankası müşteri hizmetlerini ( 444 0 444 ) arayarak Troy Kart’a geçiş başvurusu yapmasını istedi. Başvuru yapılması halinde yeni kartların 7 iş günü içerisinde geleceği ve herhangi bir kart ücretinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.