SON DAKİKA
Hava Durumu

Vurun kahpe Levent Gültekin'e(!)

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2016 09:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 09:15

Yazılarını okuyorum, söylediklerini izliyor ve dinliyorum (bazılarına katılmasam da) düşüncelerini samimi buluyorum.

Üslubu, tarzı ve niyeti gayet açık, birilerine yalakalık yapma, birilerini memnun etme derdinde olmadığını her satırında açık açık ifade ediyor.

Muhafazakâr kesimden ya da Levent Gültekin'in tabiriyle "kendi mahallerinden gelmiş" onları en iyi bilen, tanıyan biri tarafından ciddi ve sert şekilde yanlışlarını yüzlerine vurabilen tek kişi o...

O nedenle Levent Gültekin'in yaptığı eleştiriler muktedirleri çok rahatsız ediyor, canlarını sıkıyor.

Bir yıl öncesine kadar ana akım medyanın TV programlarına konuk edilen, düşüncelerini hiçbir endişeye mahal vermeden dile getirmesine fırsat tanınan Gültekin'in söyledikleri, malum kesimi rahatsız edince televizyonlar da aleni bir boykot uygulamaya başladı. Levent Gültekin artık TV'lere konuk olarak çağrılmıyor.

Onu itibarsızlaştırmak için bugüne kadar hemen her yolu denediler.

Levent Gültekin'e karşı yürütülen bu karalama kampanyasının son ayağında ise Wikileaks belgelerinde adının geçtiğine dair yapılan paylaşım oldu.

Paylaşımı yapan 'solcu' RedHack grubun olması ise ayrı bir ironi aslında. Sadece RedHack değil, sözde solcu, sosyalist ve komünist geçinen birçok yazar, akademisyen, yeni yetme internet kullanıcısı, Küba ve Castro hakkındaki yazısından sonra Levent Gültekin'i aşağılayan, küçük düşüren, nefret söylemi içeren paylaşımlar, yorum ve görüşlerle saldırıya geçti.

Ne için?

Levent Gültekin Küba ve Castro hakkında eleştiri yazdığı için.

Bu arada Gültekin'in "Castro, Chavez ve Erdoğan" başlıklı yazısını okudum, yazıda Küba ziyareti sırasındaki gözlemleri ve kıyaslamalar var!

Tek bir satır hakaret yok. Eleştiri var.

Benim de katılmadığım noktalar olsa da, bu Levent Gültekin'in kendi bakış açısı ve görüşü.

E hani düşünce özgürlüğü, hani hoş görü ve başkasının fikirlere saygı duymak.

Sizin gibi düşünmeyen, hoşlanmadığınız düşünceleri aşağılamak hani sadece faşist ve diktatörlerin yöntemiydi?

Sizin bu yaptığınızı nereye koyacaz ey solcu geçinen yobazlar?

Sizi görünce anladık ki yobazlık sadece dincilerde değil, başkasının fikrini beğenmeyen, farklı düşüneni aşağılayan her kesimin etiketiymiş YOBAZLIK!

AKP ve RT Erdoğan hakkında yazdıkları için kendisine yöneltilen hakaretleri mumla aratacak seviyedeki hakaret ve suçlamalara dayanamadı Levent Gültekin ve "Wikileaks belgelerinde adım niçin geçiyor?" başlıklı bir yazı kaleme alarak kendisini savunmaya, eleştiri ve hakaretlere yanıt vermeye çalıştı.

"İktidarı eleştiriyorum. Bu yüzden iktidar taraftarlarının saldırılarının, küfürlerinin, hakaretlerinin nedenlerini az çok anlayabiliyorum. Fakat muhalif kesimlerden bir grup insan var ki onların nefretlerini, hakaretlerini, iftiralarını, ayağım kaysa üstüme çullanıp beni paramparça etme arzularının kaynağını anlayamıyorum" diyerek şaşkınlığını yumuşak bir üslupla aktarmaya çalıştı yazısında Gültekin.

Lakin, AKP yandaşlarından bile çok nefret eden bir sol görünümlü kitle var Gültekin'in karşısında!

"Vay sen misin Küba'yı beğenmeyen? Sen kimsin ki Fidel Castro'yı eleştireceksin? Vurun kahpe Levent Gültekin'e(!)" tarzında anlaşılmayacak bir linç kampanyası başlattılar.

İyi de arkadaş, size ne Küba'dan Catro'dan? Siz baksanıza kendi ülkenizin düştüğü, düşürüldüğü duruma. Kaç Kübalı'nın umurunda Levent Gültekin'in yaptığı eleştiri?

Meclis Başkanı Kahraman Che Guevera'ya eşkıya dediğinde Küba'nın Ankara Büyükelçiliği gerekli açıklamayı yapmamış mıydı? Size mi kaldı Küba ve Castro'yu savunmak.

Levent Gültekin'in Küba'yı eleştirmesi mi önemli yoksa, Türkiye'nin yani ülkemiz, vatanımızın kötü yönetilmesi ile ilgili verdiği mücadele mi?

Sizin derdiniz ne?

Tüm bunları yan yana, üst üste, alt alta koyduğumda aklıma tek bir şey geliyor. Yandaş ve muktedirler, Levent Gültekin'i yıpratmakta başarılı olamayınca kendini solcu sanan, solculuk oynayan bir kesimi taşeron olarak kullanmaya başlamışlar.

Yoksa, yandaş ve yalakaların, muktedirlerin çanına ot tıkayan birine, solcular, sosyalistler, komünistler durup dururken, sadece Küba eleştirisi yüzünden ne diye saldırıya geçsinler ki?

Levent Gültekin'in yıpratılması, susması, yılıp yazılarını birilerinin hoşlanacağı seviyeye düşürmesi kimi memnun eder?

Soru çok basit; Kimi?

@SuatOktySnck

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.