SON DAKİKA
Hava Durumu

Maymun gözünü açtı (!)

Yazının Giriş Tarihi: 28.06.2019 23:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 23:24

Kabullenmek gerek, geldiğin gibi gidebilmeyi, becerebilmek gerek...

Bu, hayatın gerçeği, doğanın kanunu; bir şey başlar ve biter. İstediğin kadar diren, istediğin kadar çabala, sonucu değiştiremezsin, her şeyin bir sonu var...

İktidarların da...

Merhaba...

Uzun yıllardır aktif siyasette olan Erdoğan ve Ak Parti, ki o yılların bir kısmı Refah Partisi'nde, Türkiye'ye damga vurdular gerçekten! Bu damga nasıl silinir neler olur, kaç yılda temizlenir, zor görünüyor.

Dedim ya hayatın gerçeği bu...

Ak Parti çözülmeye başladı çünkü artık onlar için filmin sonu geldi. Az sonra jenerik akacak.

Birileri için mutlu son görünmüyor.

Erdoğan bu filmin sonunda yola çıktığı arkadaşlarından uzak tek başına koltuğunu sonsuza kadar koruma telaşında...

Fakat birlikte yola çıktığı arkadaşları hakkında "bizi arkadan hançerlediler" dedi.

İyi de onları pasifize eden partiden uzaklaştıran kimdi?

Peki ya Refah Partisi varken, oradan kopup parti kurarak Erbakan'ı arkadan hançerleyen kimdi?

Neyse, güzel ve komik ülkemde muhabbet bitmiyor, her gün yeni bir gündem ve yeni bir tartışma.

Biliyorsunuz. Seçimlerden birkaç gün önce İmralı tatil köyünde(!) cezasını çeken, ki halk arasında artık orası İmralı tatil köyü olarak anılıyor. İmralı'dan seçim öncesi gelen Öcalan mektubuna tepkiler çığ gibi büyüyor ama iktidar da bu konuda yan çizmeye de başladı.

Yaşananları normalleştirmek için atmadıkları takla kalmadı...

Daha önce de demiştim ya komik ülkeyiz vesselam...

Öcalan'dan gelen mektuba paralel TRT'nin Kürtçe yayın yapan kanalı Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan ile yapılan röportaj için Sn Erdoğan, biliyorsunuz ki kendisi aynı zaman da Ak Parti Genel Başkanıdır. Bu konuda yaptığı açıklamada, kırmızı bültenle aradığını bilmediğini söyledi.

Şaka değil

Reis aynen böyle dedi...

Deneyimli televizyon habercisi Ünsal Ünlü internet üzerinden (Periscop ve Youtube) kişisel kanallarından günlük yaptığı "gündem" değerlendirmelerinde bu durumu, milletle "John Benjamin" geçiyor benzetmesini yaptı. Belki bilmeyeniniz vardı, John Benjamin Toshak, Beşiktaş'ın eski teknik direktörüdür ve soyadından ötürü, birileri sizi aptal yerine koyup dalga geçmeye başladığında "benimle Toshak geçme" esprisi yapılırdı...

Bense bu durumlarda "billur geçme" benzetmesi yaparım... Ve büyük bir ihtimalle, bu son açıklamalara bakınca Erdoğan ve Ak Parti yöneticileri milletle ve elbet seçmeniyle billur geçiyor.

Ak Parti'de ve elbet ülkede sinek vızıltısından bile haberdar olan Erdoğan'ın Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığını bilmemesi mümkün mü?

Bu arada billurun ne olduğunu bilmeyeniniz varsa, gogıl amcaya sorabilir...

Sadece Sn Erdoğan değil, Ak Parti teşkilatı ve Erdoğan'ın ekürisi Devlet Bahçeli de hem kendi seçmeniyle, hem de tüm Ak Partililerle billur geçiyor!

Neden, çünkü milleti aptal sanıyorlar.

Ama artık maymun gözünü açtı...

İmralı'dan gelen mektup ve kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan'ın TRT ekranlarına çıkması takkeyi düşürdü, keli meydana çıkardı.

Ya da; kral çıplak!

Dedim ya ülke absürt ve garip ve komik diye... En son gelen haberlere göre Sn Erdoğan'ın, ki Ak Parti Genel Başkanı olur kendisi, eşi Emine hanım Japonya'da yaklaşık 50 bin dolar değerinde çanta satın almış. Şimdi; Ak Parti'ye ve Erdoğan'a oy veren ve oy verdiği için asla toz kondurmayan, sosyal medya ya da bire bir etrafımda olan dostlarıma sesleniyorum ve bu yazıyı okuyan siz: Ülke krizdeyken, insanlar zar zor ay sonunu getirmeye çalışırken Sn Emine Erdoğan'ın 50 bin dolara Japonya'dan çanta alıp koluna takması hakkında ne düşünüyorsunuz? "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen İslam peygamberi Hz Muhammed'in ümmetine uygun bir davranış mıdır? Bunu görüp de ses etmeyene ne denir?

Geçenlerde videolarımın linkini çok sevdiğim bir asker arkadaşıma yolladım ve videomu izledikten sonra WhatsApp'tan şu mesajı yazdı. Dostum doğru diyorsun ama unutma ki doğru söyleyenleri dokuz köyden kovuyorlar, aman diyeyim dikkat et, başın derde girmesin, doğruları konuşmak söylemek bu devirde doğru değil...

Bakar mısınız, insanlar nasıl korkmuş nasıl ürküyor?! Sadece kendileri için değil dostları için de endişelenir hale gelmiş toplum.

Ben de arkadaşıma, Sen susarsan ben susarsam, gerçekleri kim söyleyecek, söyler misin? Nasıl susalım, söyler misin?

Benim zaten kovulmadığım köy kalmamış, ha dokuz ha 19, 29, 30 ne fark eder!

Esas gerçekleri görüp de konuşmayan, susan dilsiz şeytan değil de nedir? 

YAZIYI GÖRÜNTÜLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.