SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan huzur ve refah getirecekse oyum EVET

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2017 10:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 10:25

Evet soru aslında şok basit: Bu başkanlık millet için hayırlı olacaksa, neden ısrarla Recep Tayyip Erdoğan başkan olmak istiyor?

Sn Cumhurbaşkanı 'Geleneksel Muhtarlar Buluşması'nda, "Amaç,Türkiye'ye diz çöktürmek. Bunun için döviz kurunu bir silah gibi kullanıyorlar" demiş.

İyi de kim onlar? Kim bu Türkiye düşmanları? ABD mi? O zaman, "Oğlu Burak niye yıllardır ABD'de yaşıyor?" diye sormayalım mı? Madem ABD hepimizin düşmanı, Obama'ya 15 Temmuz'dan sonra neden destek için teşekkür etti Sn Erdoğan? Kim bizim düşmanımız?

Madem dış güçler ve düşmanlarımız var, koskoca dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ülkede bu kadar güçlü olmasına rağmen neden bunlarla mücadele edemiyor? Her şey onun emrinde. Ordu, medya, siyasi güç, parlamento, ülkenin en güçlü siyasi partisi...

Ne isterse her şey onun kontrolünde. İstediği her kararı, yasayı çıkartıp uygulatabiliyor, mevcut yasaları umursamayacak, çiğneyebilecek kadar güçlü olmasına karşın neden baş edemiyor? Madem baş edemiyor, neden bırakıp gitmiyor?

Merak ediyorum; Sn Erdoğan başkan olunca, şimdi mücadele edemediği dış güçleri yenebilecek mi? O zaman ABD ile AB ile tüm düşmanlarla mücadele edebilecek mi? O zaman dolar 1 TL olacak mı? İşlerimiz çarşıda pazarda açılacak mı? Doğalgaz, elektrik, benzin, internet, mobil hizmetler ucuzlayacak huzur gelecek mi memlekete Recep Tayyip Erdoğan başkan olursa? Var mı garantisi?

Garanti ederse ve Erdoğan başkan olduktan sonra ülke cennet gibi olacak, IŞİD bitecekse, PKK kökten yok olacaksa, ülkeye refah gelecekse, hemen şimdi başkan seçelim de rahatlayalım valla, razıyım, yeter ki, huzur gelsin, mutlu olalım, analar ağlamasın, gazeteciler tutuklanmasın, kimse aç kalmasın... Eğer sorun sadece başkanlık ise başkan olduktan sonra her şey hallolacaksa, hemen şimdi, oyum EVET!

Var mı garantisi? Yoksa, oyum yüz bin kere HAYIR!

@SuatOktySnck

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.