SON DAKİKA
Hava Durumu

Seçmeni Kılıçdaroğlu ile korkutmak!

Yazının Giriş Tarihi: 31.01.2019 07:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.01.2019 07:38

Hangi esnafla görüşsek, dinlesek işlerin çok kötü olduğundan dem vuruyor.

Umutsuzluk etrafımızı alabildiğine sarmış durumda. A Haber'i izleyen için de izlemeyen için de aşağı yukarı bu durum geçerli. Üstelik uzun zamandır bu şekilde.

Peki ne oluyor da bu insanlar sandık başına gittiklerinde fikirleri değişiyor.

Aslında sonda söylenmesi gerekeni başta söylemekte sakınca yok, ülkenin ve kendilerinin geleceklerine dair karamsar olan insanların iktidara olan inancı hala muhalefete olandan fazla olduğu için bugüne kadar ibre hep Ak Parti'den yana oldu.

Ak Parti iktidarının ilk iki döneminde yapmış olduğu icraatları aslında büyük bir kredi tanıdı kendilerine. Sonraki dönemlerde bu kredi yavaş yavaş azalmış olsa da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan her seçim döneminde yapmış olduğu ustalıklı manevralarla insanların güvenini tazelemeyi hep başardı.

İnsanların kafasına "Ak Parti iyidir" kavramını yerleştirmek yerine "CHP kötüdür" kavramını daha kolay yerleştirdi. Çünkü insan psikolojisi her zaman iyiden ziyade kötüye kolayca odaklanır. Felaket senaryoları, komplo teorileri daha kolayca kabullenilir. 

Son dönemlerde MHP lideri Devlet Bahçeli de bu trene bindi ve insanları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile korkutmaya çalışıyor.

Bahçeli, "Eğer ABD, Venezuela'da Nicolas Maduro'nun karşısındaki muhalefete, 'ben bundan sonra seni tanıyorum' der, buna da Türkiye, komşu ülkeler, Avrupa ve AB rıza gösterir ise yarın Türkiye'de de, 'Ben sizi tanımıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nu kabul ediyorum' derse ne yapacağız!" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Bu ülke insanların din ve Allah ile aldatıldıklarına, ahiretleri ile korkutulduklarına çokça şahit oldu. En son örneği de eski Milli Eğitim ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın yerel seçimlerde adaylarına oy isterken söyledikleri.

Ancak bu ülke insanı ilk defa Kemal Kılıçdaroğlu ile korkutuluyor.

Halimize gülsek mi, ağlasak mı bilemedim...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.