SON DAKİKA
Hava Durumu

"Hediyeniz kadın elinden olsun"

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2022 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 10:41

2022'nin Mart ayı başında yedi kurucu üye ile kurulan S.S. Bursa Lotus Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Yönetim Kurulu Başkanı Nergiz Döner olmak üzere kurucu üyeler Derya Poyraz, Zeynep Sezen, Nilgün Alpak, Gülderen Tarcan, Reyhan Başaran ve Dilek Kaya’dan oluşuyor.

Başkan Nergiz Döner ile kooperatifin oluşumu ve ilki 24 Nisan 2022 Pazar günü, sonrasında da her ayın dördüncü pazar günü gerçekleşecek olan “Kadın El Sanatları” etkinliği üzerine konuştuk.

Kooperatifin kuruluş amacıyla ilgili konuştuğumuz S.S. Bursa Lotus Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nergiz Döner:

“Evlerinde kendi imkanları ile üretim yapan birçok kadın üretici, emeklerinin karşılığını alabilmek için, altı yıldır devam eden çalışmalar neticesinde Bursa Lotus Kadın Kooperatifi yapısı içinde bir araya geldiler. Bu çalışma ile satış yapabilmek için başvuran çok sayıdaki kadın üreticinin yer ve stant imkanından faydalanması sağlanmaktadır. Sosyal girişim olarak düşünülen bu proje ile kadınların ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan güçlenmesinin desteklenmesi amaçlanmıştır. Yaklaşan Ramazan Bayramı ve Anneler Günü öncesinde el emeği, göz nuru, birbirinden güzel hediyelik ürünlerin yer alacağı etkinlikte; “Hediyeniz kadın elinden olsun!“ diyerek tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz.” diyor.

 S.S. Bursa Lotus Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Üyeleri

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.