SON DAKİKA
Hava Durumu

Yalın bakışla yeni yıl

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2020 01:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 01:48

Hayatımızın bir yılını daha geride bıraktık. Şu an yaşadığımız günlerin önemi yalın bakışla açıklanabilir.

Bu geçen bir yıl içerisinde kendime, aileme, kurumuma, yaşadığım yere, çevreme, çevremdekilere ve ülkeme neler yaptım sorularına cevap vereceğimiz günlerdir bu günler.

Bu sorulara sağlıklı ve gerçekçi cevap verebilmek için her şeyden önce geride bıraktığımız yılın başında önümüze koyduğumuz hedeflerimiz var mıydı? Ona bakmak lazım. Ve ardından işte bu günlerde ailem, kurumum, yaşadığım yer, çevrem, çevremdekiler ve ülkem için önümüze koyduğumuz hedeflerin ne kadarını gerçekleştirdim? Yani yıl boyu yaptıklarımızın analizi zamanıdır bu günler...

Her şeyi gerçekleştirememiş olabiliriz veya gerçekleştirmemizi engelleyen olaylar karşımıza çıkmış olabilir. Ama üzülmeyin, hedefiniz dışında ilave kayda değer yaptıklarınızı da analiz etmek mutluluk vericidir.

Ne yaptım, daha ne yapabilirdim, engeller ve kısıtlar nelerdi, gelecek yıl için belirleyeceğiniz hedeflere işaret edebilecek noktalar nelerdir sorularına vereceğiniz cevaplar gelecekte yapacaklarınıza yön verecek, ışık tutacaktır.

Hadi biraz kendi kendimize kalalım ve 2019'da kendim, ailem, kurumum, yaşadığım yer, çevrem, çevremdekiler ve ülkem için neler yaptık diye düşünelim.

Ayrıca; 2020 yılı için kendim, ailem, kurumum, yaşadığım yer, çevrem, çevremdekiler ve ülkem için neler yapacağımıza dair hedefler koyalım.

Her yerde, her zaman, herkes tarafından daha iyiyi bulmak ve yapmak için...

Yalın olmak için...

Analiz ve hedef dolu yalın günler dileği ile...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.