SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüz nakli olan Recep Sert ve eşi bebek bekliyor

Antalya'da 2013'te yüz ve çene nakli olan 28 yaşındaki Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2015 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2015 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yüz nakli olan Recep Sert ve eşi bebek bekliyor

Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert'in eşi Esma Akyurt Sert bebek bekliyor.

Recep Sert, yaptığı açıklamada, eşinin 3 haftalık hamile olduğunu söyledi. Mutlu haberi bir hafta önce aldıklarını ifade eden Sert, hamilelik haberini nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ile de paylaştıklarını belirtti.

Sert, bebeklerinin erkek olması halinde Ömer Özkan'ın ismini vermeyi düşündüklerini kaydetti. Eşinin hamile olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Sert, "Eşim ilk haberi verdiğinde şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim. Heyecanlandım. Nakil öncesinde zor günler geçirmiştim. Son 2 yılda hayatım tamamen değişti. Önce nakil oldum sonra aşkı bulup evlendim. Şimdi de baba olmaya hazırlanıyorum. Hamilelik süreci de normal geçer inşallah ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız" dedi.

Esma Akyurt Sert ise hamile olduğunu öğrendikten sonra mutluluk gözyaşları döktüklerini söyledi. Sert, Recep Sert'in iyi bir baba olacağını düşündüğünü ifade etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e 18 Temmuz 2013'te Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yüz ve çene nakli gerçekleştirilmişti. Naklin ardından sağlığına kavuşan Sert, 21 Aralık 2014 tarihinde nişanlısı Esma Akyurt ile Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen törenle dünyaevine girmişti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.