SON DAKİKA
Hava Durumu

Sevgi evlerinden sevgi getirdiler

Bursa Valisi Şahabettin Harput, ''Ülkemizin de 1990 yılından bu yana kabul ettiği Birleşmiş Milletler Dünya Çocuk Hakları Bildirgesi'yle önemli bir dönem başlamıştır. Önemli olan çocuğun her şeyin üzerinde olduğu gerçeğinin kabul edilmesidir'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2012 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2012 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sevgi evlerinden sevgi getirdiler

''Dünya Çocuk Hakları Günü'' dolayısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi ve Bursa Çocuk Hakları Komitesi'nden bir grup çocuk, Harput'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Harput, ''Ülkemizin de 1990 yılından bu yana kabul ettiği Birleşmiş Milletler Dünya Çocuk Hakları Bildirgesi'yle önemli bir dönem başlamıştır. Önemli olan çocuğun her şeyin üzerinde olduğu gerçeğinin kabul edilmesidir'' dedi.

''Yönetimde söz sahibi herkesin ilk esas alması gereken çocuklardır'' diyen Harput, toplumdaki düzenlemelerde önceliğin çocukların yararına olanlarda olması gerektiğini, çocukların her türlü sorunlarının hallolmasının temel görev olduğunu ifade etti.

Harput, çocukların kendine güvenen, yarınlardan umutlu yetişmelerinin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.