SON DAKİKA
Hava Durumu

Polat Alemdar traşı fenomen oldu

Türk dizilerinin Kuzey Afrika'daki popülaritesinin artmasıyla birlikte Türk oyuncuları bölgede idol haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2012 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2012 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Polat Alemdar traşı fenomen oldu

Sudan'ın başkenti Hartum'da berberlerin hemen hepsinde Necati Şaşmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Barış Akarsu'nun posterlerine rastlamak mümkün.

Berberler, saçlarını ünlü oyuncular gibi kestirmek isteyen Sudanlıların akınına uğrarken, Hartum'da dükkânı bulunan Mehmet Kazan, Sudanlıların saç tarzının Türk sanatçılar gibi kesilmesinin çok zor olduğunu anlatarak, bazı gençlerin Kıvanç Tatlıtuğ'a benzemek için saçlarını sarıya boyattığını söyledi

. Müşterilerine sarı saç rengini tavsiye etmediğini, fakat ısrar üzerine boyamak zorunda kaldığını ifade eden Kazan, "Bu bölgede Necati Şaşmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ çok tutuluyor. Bize gelen müşterilerin ilk isteği ise saç kesiminlerini Türk oyuncularınku gibi yapıp yapamayacağımız şeklinde" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.