SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer’de parkta yoga eğitimleri başladı

Nilüfer Belediyesi isteyen herkesin ücretsiz katılabileceği yoga eğitimleri başlattı. Eğitimler, Haziran ayı boyunca haftada iki gün akşam saatlerinde iki farklı mekanda yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2022 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2022 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer’de parkta yoga eğitimleri başladı

Nilüfer Belediyesi, vatandaşları sporun farklı dallarıyla buluşturan çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yaz döneminde ilçe sakinleri için ücretsiz yoga eğitimleri verilmeye başlandı.

“Matını Al Gel” sloganıyla düzenlenen yoga eğitimleri Haziran ayı boyunca haftada iki gün devam edecek. Salı günleri saat 19.30’da Barış Mahallesi’nde Dalyan Parkı’nda, Perşembe günleri de yine saat 19.30’da Cumhuriyet Mahallesi’nde Mine Parkı’nda gerçekleşecek olan yoga eğitimlerine isteyen herkes katılabilecek. Yoga eğitmeni Ali Hürcan ve Halit Çetintaş tarafından gönüllü olarak verilen eğitimlerin ilki büyük ilgi gördü.

Dalyan Parkı’nda yapılan ilk yoga buluşmasına özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. Vücudu esnetme, nefes teknikleri ve nefes-eklem koordinasyonunu sağlayan egzersizlerin yapıldığı yoga buluşmasında, 1 saat boyunca katılımcılar beden dinginliğini yakalamaya çalıştı.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.