SON DAKİKA
Hava Durumu

Lionslar'dan Bekir Coşkun'a 'Cumhuriyet'in Sözcüsü' ödülü

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu, Lions Türkiye Kurucusu Fahrettin Kerim Gökay adına bu yıl ilk kez verilmeye başlanan "Cumhuriyetin Sözcüsü" ödülünü Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun'a verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2012 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2012 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Lionslar'dan Bekir Coşkun'a 'Cumhuriyet'in Sözcüsü' ödülü

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Mehmet Yavaş ve beraberindeki heyet, federasyon olarak düzenledikleri Cumhuriyet Gecesi'ne rahatsızlığı nedeniyle gelemeyen usta gazeteci Bekir Coşkun'u Cumhuriyet Gazetesi Ankara Şubesi'nde ziyaret ederek, ödülünü takdim etti.

Ziyarette, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Mehmet Yavaş, "Lionsların ülkemizdeki kurucusu Fahrettin Kerim Gökay adına bu dönemden başlamak üzere her dönem gelenekselleştireceğimiz "Cumhuriyetin Sözcüsü" ödülünü ilk olarak usta gazeteci Bekir Coşun'a takdim etmekten mutluluk duyuyoruz. Atatürk'ün açtığı çağdaş yolda ilerleyen, cumhuriyetin ve demokrasinin anlamını bilen, bu kavramlara değer veren yaşayan değerleri ödüllendirmek için harekete geçtik. Demokrasi, Cumhuriyet ve Atatürk kavramlarının önemine kamuoyunun dikkatini azami ölçüde çekmek arzusundayız" dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Cumhuriyet Gazetesi yazarı, usta gazeteci Bekir Coşkun, ödülü almaktan onur duyduğunu ifade etti. Coşkun, şunları söyledi:

"Bugün, bu güce ve bu özgürlüklere sahip olduğumuz için Mustafa Kemal Atatürk'ümüze ve arkadaşlarına minnettarız. Bizler de onlara layık olmak ve büyük cumhuriyetimizi korumak için daha çok çalışmalıyız, yenilenmeliyiz, gelişmeliyiz. İlk olmanın sorumlulukları var. Layık görüldüğüm ödülün anlamı çok büyük... Bir gazeteci olarak görev ve sorumluluklarımın bilincindeyim ve bu doğrultuda sorumluluklarımı yerine getirmeye devam edeceğim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.