SON DAKİKA
Hava Durumu

İbrahim Uyar İlkokulu'nda örnek faaliyetler

İbrahim Uyar İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, kışın hüküm sürdüğü bu günlerde yaşandığı sınıf öğretmenleri Canan Durmazoğlu'nun önderliğinde birbirinden güzel etkinliklere imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
İbrahim Uyar İlkokulu'nda örnek faaliyetler

ZUHAL KÖSEOĞLU

Bursa merkez Nilüfer ilçesindeki İbrahim Uyar İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Canan Durmazoğlu'nun önderliğinde birbirinden güzel etkinliklere imza attılar. Soğuk günlerin iliklere işlediği bu kış mevsiminde, minik yürekler, ihtiyaç sahibi çocuklara atkı ördüler, sokak hayvanları için de barınak yapıp, mama aldılar.

Sınıf Öğretmeni Canan Durmazoğlu, öğrenci ailelerinin de katılımıyla, öğrencilerine yaptırdığı yirmi tane kedi evini çevre sitelere dağıttı. Okul salonunda gerçekleştirilen faaliyet, öğretmen, öğrenci, veli paylaşım ve dayanışmasına çok güzel bir örnek oluşturdu. Aynı zamanda çocukların el becerisinin gelişimini sağlayan bu etkinlik, çocuklara hayvan sevgisini de aşılıyor.

Okul Müdürü İbrahim Halil Torun'un öğretmen ve öğrencilerine destek verdiği bu etkinliklerde çocuklar ayrıca, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla, sokak hayvanlarına mama alarak, onları beslediler.

Soyadının hakkını verircesine faaliyet gösteren Öğretmen Canan Durmazoğlu, öğrencilerine ayrıca yoğurt kapları ve doktorların muayene sırasında kullandıkları dil çubuğu malzemesi ile atkı ördürdü. Atkılar ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.