SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatma Bağçivan Moda Evi açıldı

Bursa’nın uluslararası alanda hizmet veren köklü moda firmalarından Fatma Bağçivan Moda Evi’nin yeni şubesi mini bir defilenin yapıldığı törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 01:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fatma Bağçivan Moda Evi açıldı

Kurulduğu 2000 yılından bu yana gelinlik ve özel dikim tasarımlarıyla sektörün önde gelen moda evi arasında yer alan Fatma Bağçivan, artan taleple birlikte yeni şubesini Çekirge Caddesi’nde hizmete açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta yeni koleksiyondan mini bir defile yapıldı.

Yeni şubenin açılışında Fatma Bağçivan’ı CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Turgut Özkan, CHP Osmangazi İl Başkanı Metin Yılmaz, Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı ve Başkan Vekili Oktay Gültekin, Bursa Koza Lions Başkanı Nazan Derya, Bursa Uluslararası Kadınlar Derneği (BİWA) Başkanı Deniz Öner ve Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri de yalnız bırakmadı.

Açılışta konuşan Mustafa Bozbey son derece nitelikli ve güzel işlere imza atan Fatma Bağçivan Moda Evi’nin yeni şubelerinin devamının geleceğine inandığını belirterek açılış kurdelesini, Fatma Bağçivan, CHP İl Başkanı Turgut Özkan, CHP Osmangazi İl Başkanı Metin Yılmaz ve Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı ile birlikte kesti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.