SON DAKİKA
Hava Durumu

Engellilere Büyükşehir morali

Bursa Büyükşehir Belediyesi, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nda eğitim gören engelli öğrencileri, ailelerini ve okul yöneticilerini Gönül Dostları Sofrası'nda ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2012 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2012 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Engellilere Büyükşehir morali

Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği ve Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nun girişimleriyle gerçekleştirilen program, 20 engelli öğrenciye ve ailelerine moral verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Koçak ile bir araya gelen öğrenciler, özel buluşmadan dolayı keyifli bir gün yaşadıklarını ve sevinçli olduklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, engelli çocukları gönül gözleri açık birer dost olarak gördüklerini söyledi. Şenocak, Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman için engelli vatandaşların yanında bulunduğunu ifade ederek, ihtiyaç duyulan her konuda destek vermeye de hazır olduklarını sözlerine ekledi. Keyifli günün tadını çıkaran öğrenciler de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.