SON DAKİKA
Hava Durumu

BURTOM Sağlık Grubu’ndan geleneksel buluşma

Bursa’nın köklü sağlık kurumlarından BURTOM Sağlık Grubu yönetici ve hekimleri geleneksel olarak düzenlenen davette bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BURTOM Sağlık Grubu’ndan geleneksel buluşma

Ev sahipliğini BURTOM Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Erol Kılıç, BURTOM Sağlık Grubu Tıp Merkezleri ve Evde Bakım Hizmetleri Koordinatörü Dr. Fehmi Türker ve BURTOM Sağlık Grubu İş Geliştirme Direktörü Beril Kılıç’ın yaptığı davette biraraya gelen doktor ve yöneticiler keyifli bir gece geçirdiler.

Davette konuşan Uzm. Dr. Erol Kılıç,  BURTOM’un büyük bir aile olduğuna belirterek, "Doktorlarımız, yöneticilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz. 1994 yılında kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz BURTOM Sağlık Grubu, sektördeki 30 yıllık tecrübe ve verdiği hizmet kalitesiyle Bursa’nın önemli sağlık kuruluşları arasında yerini aldı. Çoğunluğu doktor, hemşire, fizyoterapist, radyoloji teknikeri, fizik tedavi teknikeri, laboratuvar teknikeri olmak üzere yaklaşık 850 personelimizle donanımlı bir kadroya sahibiz" ifadelerini kullandı.

Teknolojiyi yakından takip eden BURTOM Sağlık Grubu’nun 30 yıl önce tanı merkezi olarak başlayan yolculuğunun bugün tedavi alanında da tüm branşlarda hizmet vermeye devam ettiğini kaydeden Kılıç,  BURTOM Sağlık Grubu çatısı altında 3 tıp merkezi, 1 cerrahi tıp merkezi, 5 tıbbi görüntüleme ve tanı merkezi, nükleer tıp merkezi, tıbbi tahlil laboratuvarı, estetik ve saç ekim merkezi, ortak sağlık ve güvenlik birimleri yanı sıra evde sağlık ve bakım merkezi hizmetlerinin verildiğini kaydetti.

Etkinliğe katılan hekim ve yöneticiler sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulunurken, davet geç saatlere kadar devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.