SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da engelli öğrencilerin atıklardan yaptığı ürünler sergide

Bursa'nın Kestel ilçesinde Barakfakih Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin, "Doğanın En Özel Renkleri" isimli e-Twining Projesi kapsamında atık malzeme kullanarak yaptıkları çalışmalardan oluşan sergi ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da engelli öğrencilerin atıklardan yaptığı ürünler sergide

Kestel Barakfakih Sosyal Tesisleri bahçesinde açılan sergide, öğrencilerin, karton, mukavva, pet şişe, şişe kapakları ve yalıtım malzemeleri kullanarak yaptıkları çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Okulun özel eğitim öğretmeni Bahar Demirkıran, yaptığı açıklamada, "Barakfakih Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak Doğanın En Özel Renkleri e-Twining projesi kapsamında atık malzemelerden yaptığımız ürünlerle geri dönüşüm materyal sergisi düzenledik. Amacımız öğrencilere çevre bilinci aşılamaktı. Çöpe atılacak malzemeleri tekrar doğaya kazandırmak adına böyle bir çalışma yürütmeye karar verdik. Sergimize katılım sağlayan ve sergimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Sergiyi, Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Kestel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeynel Köken ile veliler ve öğrenciler ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.