SON DAKİKA
Hava Durumu

Bankamatikte bulduğu parayı emniyete teslim etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, para çekmek için gittiği PTT'nin bankamatiğinde bulduğu 400 TL'yi emniyet ekiplerine teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2013 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bankamatikte bulduğu parayı emniyete teslim etti

İlçede yaşayan Serkan Ulusoy, para çekmek için PTT'ye ait bankamatiğe gitti. Bu sırada bankamatiğin para bölümünde takılı halde 400 lirayı gören Ulusoy, söz konusu parayı Alanyurt Polis Merkezine teslim ettikten sonra PTT yetkililerine durumu bildirdi.

Güvenlik kameralarını inceleyen PTT yetkilileri, paranın bir hafta önce maaşını çekmeye gelen Ramazan Çakar tarafından unutulduğunu tespit etti. Durumdan bilgilendirilen Çakar, polis merkezine gelerek parasını teslim aldı.

Ramazan Çakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta cuma günü engelli maaşını çekmek için bankamatiğe gittiğini belirterek, "PTT bankamatiğine kartımı takarak parayı almak için işlem yaptım. Alamayınca kartımı çıkartıp, uzaklaştım. Para çıkmayınca bende pazartesi günü tekrar geldim. Bankamatiğe kartımı taktım para çektim ama 750 TL içerisinden 400 TL'nin eksik olduğunu gördüm. PTT yetkililerine başvurdum. Kaybolan 400 liranın çekildiğini söylediler. Güvenlik kameraları görüntüleri ve bir takım incelemelerin ardından paramın emniyete teslim edildiğini söylediler. Bankamatikten uzaklaştıktan sonra çıkan parayı biri almış ve emniyete teslim etmiş. Paramı bulan ve emniyete teslim eden vatandaşa teşekkür ederim. Allah razı olsun" dedi.

Ramazan Çakar bulduğu parayı karakola teslim etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.