SON DAKİKA
Hava Durumu

Alex'in villasının mermeri Elazığ'dan

Çankaya Köşkü ile Beyaz Saray gibi seçkin yapılarda kullanılan Elazığ'dan çıkan mermerlerin, Fenerbahçe'den ayrılan Alex De Souza'nın Brezilya'daki evini süslediği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2012 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2012 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alex'in villasının mermeri Elazığ'dan

Çankaya Köşkü, kutsal topraklardaki Safa ve Merve Tepeleri, Beyaz Saray ile Dubai'deki 7 yıldızlı otel başta olmak dünyanın en seçkin yapılarını süsleyen ''vişne çürüğü'' diye de bilinen Elazığ Vişnesi gibi Hazar Beji mermeri de dünya pazarında büyük talep görüyor.

Hazar Beji mermerinin son olarak Brezilyalı futbolcu Alex'in ülkesinde yaptırdığı villasının inşaatında kullanıldığı belirtildi.

Alex'in Brezilya'daki evine döşenen mermeri temin eden Alacakaya Mermer Fabrikası Müdürü Reşat Yazıcı,''Çok özen gösterdik, özellikle Türkiye'de futbol oynayan biri ve Alex gibi bir futbolcu olduğu için'' dedi.

Yazıcı, Hazar Beji mermerinin yanı sıra, Elazığ Vişnesi mermerinin de dünyanın değişik yerlerinde yapıları süslemeye devam ettiğini belirterek, bu mermerin son olarak Hollywood yıldızı Eddie Murphy'nin ABD'deki evinde kullanıldığını bildirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.