SON DAKİKA
Hava Durumu

Yiğitler Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Salonu açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim kurumlarına kazandırdığı spor tesislerine, Yiğitler Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Salonu'nu da ekledi. İnşaatı tamamlanan tesis düzenlenen törenle eğitimin hizmetine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2013 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2013 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yiğitler Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Salonu açıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve vatandaşların katıldığı törende, Bursa'nın daha sağlıklı bir kent olması hedefi doğrultusunda gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla eğitim kurumlarına spor salonları kazandırma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Yeni neslin daha donanımlı ve sporcu bireylerden oluşması için eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Altepe, şunları kaydetti:

"Gençlerimize sadece bilgi yüklemek yeterli değil. Vatan ve millet sevgisi olan, idealist, donanımlı ve birikimli bir nesil için bilginin yanında onları sosyal ve fiziki açıdan da geleceğe hazırlamalıyız. 'Yaşam boyu spor' hedefiyle hız kesmeden sürdürdüğümüz tüm çalışmaların temelinde de bu yatıyor. Her bölgeye kazandırdığımız bu tesislerle Bursa, sporda İstanbul'un ardından ikinci sıraya yükseldi. İnşallah bu tesislerle birlikte spordaki başarı çıtamız daha da yükselecek."

Daha sonra hizmete açılan salon, katılımcılar tarafından gezildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.