SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil Bursa Rallisi Cuma günü başlıyor

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, 3-5 Ağustos'ta Bursa'da düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeşil Bursa Rallisi Cuma günü başlıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Bursa Otomobil Sporları Kulübünün (BOSSEK) ev sahipliğinde bu yıl 43'üncüsü gerçekleştirilecek Yeşil Bursa Rallisi, Nilüfer Belediyesinin katkılarıyla Atış Yapı'nın sponsorluğunda koşulacak.

Ralli, 3 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Yeşil Bursa Kılıç Kalkan ve Folklor Derneği gösterileri eşliğinde Nilüfer Halk Evi önünde gerçekleştirilecek seremoni startıyla başlayacak.

Orhaneli-Keles bölgesindeki 105,57 kilometresi özel etap, toplam uzunluğu ise 464,12 kilometre olan asfalt zeminli parkurda koşulacak rallinin ilk gün startı, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00'de Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda yer alan servis alanında verilecek. Nilüfer ve Selçuk Özsevinç Özel Etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından ekipler, saat 16.35'ten itibaren Yunuseli Havaalanı'ndaki Atış Yapı Seyirci Özel Etabı'nda mücadele edecek. 

Organizasyonda, 5 Ağustos Pazar günü saat 09.00'dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek pilotlar, Ahmet Burkay, Downtown ve Ömer Çokran Özel Etaplarının ardından servise girecek ve BOSSEK Power Stage Avantaj Etabı'nda yarışacak. 

Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerinin yer aldığı Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve Ali Sipahi Ralli Kupası'na da puan verecek olan ralli, pazar günü saat 17.00'de ALOFT Bursa Hotel önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.