SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazıcı hiçbir iddiayı kabul etmedi

Tutuklanan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın avukatı Özgür Alpaslan Sümer, müvekkilinin hakkındaki hiçbir iddiayı kabul etmediğini ifade ederek, tutuklamaya Pazartesi günü itiraz edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2011 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2011 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yazıcı hiçbir iddiayı kabul etmedi

Dün gece tutuklanarak önce cezaevine, ardından da sağlık problemleri sebebiyle Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Avukatı Özgür Alpaslan Sümer, "Kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerde 395 şeker, 19-10 tansiyon ve kalp ritm bozukluğu tespit edildi.

Ancak kendi isteğiyle adliyeye gelip savcıya ve mahkemeye çıkarak ifade verdi. Müvekkilime yöneltilen suçlamalar, çete kurmak, çete üyesi olmak, zimmet, nitelikli dolandırıcılık. Biz suçlamaların hiçbirini kabul etmedik. Pazartesi günü tutuklama kararına itiraz edeceğiz. Başvurumuz değerlendirip bir karar verecektir" dedi.

Avukat Alpaslan, başkanın tutuklanmasının ardından Bursaspor yönetiminin durumu ile alakalı olarak ise, "Bursaspor'da 12 yönetici görevine devam etmektedir. Bunların da imza yetkisi mevcuttur. İmza yetkisine sahip olan yöneticinin transfer yetkisine de sahip olduğunu biliyorum. Kulüp sahipsiz değildir. Halihazırda 12 kişilik yönetim halen görev başındadır. Bu arkadaşların da pazartesi yapılacak itiraz sonucuna göre bir karar vereceklerini düşünüyorum" diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.