SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaz spor okulları başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından, çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yaz spor okulları, 17 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yaz spor okulları başlıyor

Büyükşehir Belediyesi'nin 6 ile 15 yaşları arasındaki öğrencilere yönelik yüzme, basketbol, voleybol, karate, tenis, masa tenisi, güreş, satranç ve temel eğitim jimnastik branşlarında düzenlendiği yaz okulları bu yıl da öğrencileri sporla buluşturacak. Haftada 3 - 4 gün gün olan eğitimlerin birinci dönemi 17 Haziran - 5 Temmuz, ikinci dönemi 8- 26 Temmuz ve üçüncü dönemi 12 -29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yüzme eğitimleri Erikli Yüzme Havuzu ve yeni hizmete giren Şahin Başol Spor Kompleksinde, basketbol eğitimleri Şahin Başol Spor kompleksinde, Voleybol eğitimi Acemler Belediyespor Salonunda, karate eğitimi Acemler Tenis Kafe Karate Salonunda, tenis eğitimi Acemler Tenis Kortlarında, masa tenisi eğitimleri Mimar Sinan Spor Salonunda, güreş eğitimi Acemler Tenis Kafe Güreş Salonunda, satranç eğitimi Acemler Tenis Kafede, temel eğitim jimnastik eğitimi Acemler Belediyespor Salonu ve Mimar Sinan Spor Salonu'nda verilecek.
Yaz okullarından yararlanmak isteyenler http://www.bursabbspor.com/ dresli internet sitesinden servis güzergahları ve dönem içi kurs saatlerini öğrenebilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.