SON DAKİKA
Hava Durumu

Verzeri: Kupayı almak için uğraşacağız

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası F Grubu'nda mücadele edecek Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Juan Verzeri, "Her maçı tek tek değerlendirip kupayı almak için uğraşacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2013 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2013 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Verzeri: Kupayı almak için uğraşacağız

Grup maçları için hazırlıklarını Bursa'da sürdüren Uruguay milli takımının teknik direktörü Verzeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye gelmekten, Türk insanı ile tanışmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

Takımına güvendiğini ve hedeflerinin final oynamak olduğunu vurgulayan Verzeri, "İlk maçtan itibaren gücümüzü göstermek istiyoruz" dedi.

Grup maçlarının çok zorlu geçeceğini dile getiren Verzeri, Hırvatistan'ın Avrupa'da ismini duyuran bir takım olduğunu, Yeni Zellanda'nın güçlü bir kadroya sahip olup sert futbol oynadığını, Özbekistan'ın ise son yıllarda ciddi bir çıkış yakaladığını anlattı.

Verzeri, "Her maçı tek tek değerlendirip kupayı almak için uğraşacağız. Rotamızı maç maç belirleyeceğiz. Bizim için şu anda en önemli hedef; Hırvatistan ile oynayacağımız maç. İlk maç her şeyi belli edecek" diye konuştu.

Uruguay 20 Yaş Altı Milli Takımını 4 yıldır çalıştığını, bu süreçte çok önemli başarılara imza attıklarını söyleyen Verzeri, kupayı kazanarak bu başarılara bir yenisini daha eklemek istediklerini kaydetti.

Türkiye'nin turnuvadaki şansını da değerlendiren Verzeri, "Her takım gibi Türkiye de kupayı kazanmak isteyecektir. Türk Milli Takımı, çok iyi pas yapan, çabuk atağa kalkmaya çalışan bir ekip. Türkiye'nin de iyi şeyler yapacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.