SON DAKİKA
Hava Durumu

Uslu: Hikmet Karaman ile yola devam edeceğiz

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu, "Seçilirsek 18 Haziran'dan itibaren teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda alacağımız 3 veya 4 nitelikli futbolcuyla başarı gelecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2013 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uslu: Hikmet Karaman ile yola devam edeceğiz

Uslu, yaptığı açıklamada, kulübün olağanüstü kongresinin 17 Haziran'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Mevcut yönetimde genel sekreterlik görevini yürüttüğünü ve Bursaspor'da 5 yıldır yöneticilik yaptığını hatırlatan Uslu, bu tecrübeyle artık yeşil-beyazlı kulübe başkan olarak hizmet etmek istediğini anlattı.

Kongre için hazırlıklarının sürdüğünü, yönetim kurulu listesindeki kişilerle fikir üretmeye devam ettiklerini dile getiren Uslu, göreve getirilmeleri halinde ciddi projeleri hayata geçirmek için büyük çaba içinde olacaklarını belirtti.

Kurumsallaşmış, taraftarıyla bütünleşmiş, siyaset üstü bir Bursaspor için çalışacaklarını ifade eden Uslu, "Kurumsallaşma adına iki yıldır devam eden çalışmalar var. Bunlar sürecek. Kulübe yeni profesyonelleri kazandırıp elimizdeki kadronun da moral ve motivasyonunu yüksek tutup onlardan maksimum yararlanmak en büyük hedeflerimiz arasında yer alacak" değerlendirmesinde bulundu.

"Hikmet Karaman ile yola devam edeceğiz''

Uslu, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yola devam edeceğini açıklayan tek başkan adayı olduğunu anımsattı.

"Seçilirsek 18 Haziran'dan itibaren teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda alacağımız 3 veya 4 nitelikli futbolcuyla başarı gelecektir" ifadesini kullanan Uslu, zamanlarının çok değerli olduğunu dile getirdi.

İlk 11'de direkt katkı sağlayacak oyuncuları tercih edeceklerini vurgulayan Uslu, "Geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda oynayanlar ile genç oyuncularımız çalışmalarına başladı. Hikmet Karaman, bu oyunculardan takıma katkı sağlayacağını düşündüğü futbolcuları tercih edecektir" diye konuştu.

Kent dinamiklerini yanlarına alabilmeleri halinde merhum Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, "3 yıl içinde Avrupa'da en az çeyrek final oynayan Bursaspor" vaadinin gerçekleşebileceğine dikkati çeken Uslu, Spor Toto Süper Lig'de ikinci şampiyonluğun hayal olmadığını anlattı.

"İleride yıldız olabilecek oyuncuları tercih edeceğiz"

İlhan Uslu, kulüplerde insana yapılan yatırımın önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Öze dönüş şart. Ayrıca transfer edeceğimiz oyuncular, genç oyunculara ağabeylik yapabilecek, örnek olabilecek anlayışta ve futbol kultürüne sahip olmalı. Yıldız oyuncu transferine çok sıcak bakmıyoruz. İleride yıldız olabilecek oyuncuları tercih edeceğiz. Batalla, Bursaspor'a geldiğinde yıldız değildi. Hatta başlangıçta onunla ilgili soru işaretleri vardı. Belli bir süre sonra rüştünü ıspatladı. Bence artık o Türkiye'nin en başarılı orta saha oyuncusu. 'Batalla gibi oyuncular transfer edeceğiz' dersek çok fazla avrodan bahsetmemiz lazım ama bütçemizi fazla dağıtmadan yıldız olabilecek üst düzey oyuncu alma şansımız olabilir."

Bursa Büyükşehir Belediyesince Timsah Arena Stadı'nın inşa edildiğini hatırlatan Uslu, stat gelirlerinin tamamının kulübe kalması için çaba harcayacaklarını ve üst düzey devlet yetkilileriyle görüşerek bu konuyu çözmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.