SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ Elektrik'ten Bursaspor'a destek

Bursa ve çevresindeki 3 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik, Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu yolla Bursaspor’un kuruma olan elektrik borcu da bitmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2022 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uludağ Elektrik'ten Bursaspor'a destek

Elketrik dağıtım hizmeti verdiği bölgelerde bazı sosyal projelere de imza atan Uludağ Elektrik, Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bursa'da 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik ve Bursaspor yöneticileri bir araya gelerek, sezon boyunca birtakım iş birliklerini öngören sponsorluk sözleşmesine resmiyet kazandırdılar.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki görüşmede konuşan Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Bursa’ya hizmet veren bir marka olarak, Bursaspor’un, şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu biliyoruz. Yapmış olduğumuz sponsorluk çalışması kapsamında da hizmet bölgemizde yer alan Bursa’mızın bir değerini desteklemiş olduk. Şehrimizin takımının tüm enerjimizle her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bursaspor’un zorlu süreçlerinde her zaman destek veren, çözümcül yaklaşım sergileyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ve bu süreçte sürekli iletişim halinde olduğumuz Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz’a da teşekkür ediyorum. Sponsorluk çalışmasının tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz da, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız olan bir zamandayız. Mali açıdan elimiz kolumuz bağlanıyor. Bu sıkıntıdan çıkmanın tek yolu birlik ve beraberlik. Biz borç sorununu kökünden çözmek istiyoruz. Yönetime geldiğimizden bugüne yaklaşık 6 milyonluk elektrik borcumuzu ödedik. Birçok dalda farklı farklı borç kalemleri ile uğraşırken borçlarımızın bir kısmının bitmesinde bu destek çok önemli bir katkı sağlamış oldu. Zorlu süreçlerimizde her zaman destek veren ve tüm iletişim kanallarını açık tutarak yapıcı yaklaşan Uludağ Elektrik’e teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.