SON DAKİKA
Hava Durumu

Tamer Tuna: Kalan bu kısa sürede kazanmak zorundayız

Düşme hattında bulunan Bursaspor'un Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Lig devam ediyor. Kalan kısa sürede kazanmak zorundayız ama sonuç alamamak kötü. Futbol adına çok fazla doğruyu yapıp kazanamamak ve kazanamama serisi olması moral bozucu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2022 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2022 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
 Tamer Tuna: Kalan bu kısa sürede kazanmak zorundayız

TFF 1. Lig'in 28 Haftasında deplasmanda Beypiliç Boluspor'la 1-1 berabere kalan Bursaspor'un Teknik Direktörü Tamer Tuna, alınan sonucun moral bozucu olduğunu söyledi.

Maçın ardından 90 dakikayı değerlendiren Tamer Tuna, kritik dönemde kazanmayı çok isteyerek ve de maça iyi hazırlanarak çıkmak istediklerini söyledi. "Oyunun başında ortaya koymak istediğimiz oyun formatıyla yapmaya çalıştık." diyen Tuna şunları söyledi:

"Fakat futboldaki sınırlılıklar, hem oyun sınırlılığı hem de oyuncu sınırlılığı belli dönemde aşılabilecek. Bursaspor bu süreçte köklü değişimler yaşadı. Göreve geldiğimiz günden itibaren de bunu yaşıyoruz. Ligin belli oyun formatında oluşu da oyuncuların bazen istediğimiz özellikleriyle ilgili takım formatını yapsak da maalesef istediklerinizi alamıyorsunuz. Bugün de öyle bir karşılaşma oldu. İlk yarıdaki öne geçebilecek atak pozisyonlarına ulaşamamamız, golü yedikten sonraki reaksiyonumuz iyiydi ama ikinci yarı Boluspor'un eksik kalışıyla oyun üstünlüğünü ele geçirmemize rağmen olmadı. Lig devam ediyor. Kalan bu kısa sürede kazanmak zorundayız ama sonuç alamamak kötü. Futbol adına çok fazla doğruyu yapıp kazanamamak ve kazanamama serisi olması moral bozucu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.